duminică, 22 ianuarie 2012

Are dreptate Ilie Moromete...

                                                                                                                             


Dragii mei carcotasii.

Azi vom vorbi despre  PREASFINTITI, PREAFERICITI , PREACURVITI ,CATEDRALE si nu in ultimul rand de nevoia acuta a romanilor de a avea un loc al lor unde sa se duca sa se roage si unde sa doneze si pelea pentru a avea un loc in imparatiia cerurilor. Dar sa incepem prin a deslusi misterele asa zisei CATEDRALE A MANTUIRI NEAMULUI ROMANESC.


  Cel mai mare lăcaş de cult "Catedrala  Mantuiri Neamului "va costa 600 de milioane de euro, iar guvernul român susţine financiar proiectul, în timp ce numeroase şcoli şi spitale sunt închise în întreaga ţară din lipsă de fonduri.


Stau si ma intreb:  AVEM NEVOIE DE CATEDRALA NEMULUI?

     Sa va mai zic cateva lucruri---"Lucrările de construcţie la Catedrala Mântuirii Neamului avanseaza rapid. Edificiul va avea 125 de metri înălţime şi va eclipsa Casa Poporului construită de Nicolae Ceauşescu. (...) Biserica Ortodoxă Română, cel mai mare grup religios din această ţară, se bucură de tot mai multă popularitate. Creşterea sărăciei, pusă pe seama politicienilor, i-a îndreptat pe mulţi spre biserică. (...) În ultimii 20 de ani, peste 4.000 de biserici au fost construite în România, multe cu susţinere guvernamentală. Statistic, acest lucru înseamnă că, la fiecare două zile, o nouă biserică este terminată. Între timp, trei şcoli sunt închise în fiecare zi şi din ce în ce mai multe spitale, iar acest lucru nemulţumeşte mulţi oameni. (...) Construcţia Catedralei Mântuirii Neamului ar urma să fie finalizată în trei ani. ...Se pare ca Palatul Parlamentului va, avea în curând, un frate mai mare".Stau si ma intreb: AVEM NEVOIE DE ASA CEVA?

Dragii mei carcotasi  VOI  aveti nevoie de asa ceva?????????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu