duminică, 22 ianuarie 2012

PREASFINTITI SAU PREACURVITI?

Dragii mei CARCOTASI. Ma gasesc din nou aici ,pentru abordarea unui subiect care ma face sa devin pe zi ce trece tot mai scarbit. Biserica si Preasfintiti,Preacurvitii care profita de saracia si disperarea poporului pentru a face bani si averi .


  Dar noi Romanii nu ne lasam cu una cu doua,continuam sa mergem la biserica sa le dam  pensia si banii munciti cu greu pentru a avea un loc mai bun in primul rand la POARTA RAIULUI si uite asa PREAFERICITII nostri umbla cu masini scumpe si gadgeturi de ultima generatie.


AVEA DREPTATE MOROMETE:)"Si dane noua Doamne cat mai multe liturghii si colive,si ada cat mai multe proaste la biserica,slava Tatalui ,Fiului si Sfantului Duh"inchid citatul


Daca tot vorbim de prea sfintiti sa luam unul mic:


PREAFERICITUL CUMATRU DANIEL



   Înalt Preafericitul Cumătru Daniel n-a transmis o vorbuliţă de consolare părinţilor copilaşilor prăjiţi în holocaustul de la Maternitatea Giuleşti, notează Academia Caţavencu. A dat de înţeles, prin terţi, că bebeluşii făcuţi scrum în oribilul sinistru nu pot fi înmormîntaţi creştineşte. HAI SA TE CHIS IN FREZA "CUM VINE ASTA?„Biserica nu face derogări“, a zis o voce plictisită.


Asta a fost prin luna lui Gustar. Mai prin luna lui Florar, Preafericitul Daniel s-a aplecat pînă la pămînt, precum cei trei crai de la Răsărit, în faţa singurului bebeluş care i-a reţinut atenţia pe 2010, prinţişorul Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia: „(…) Vă adresăm alese felicitări cu ocazia botezului fiului dumneavoastră, Alteţa Sa Carol Ferdinand, care astăzi, prin ­primi­rea Sfintelor Taine ale Botezului, ­Mirun­­gerii şi Împărtăşaniei euharistice, devine vas ales al harului Preasfintei Treimi şi fiu spiritual al Bisericii Ortodoxe Române“.


Şi acum, pentru naşi, cu dedicaţie specială de la Înalt Preafericitul Daniel: „De asemenea, îi felicităm pe naşii pruncului, Excelenţa Sa domnul Traian Băsescu, Preşedintele României, împreună cu doamna Maria Băsescu şi ne rugăm Preasfintei Treimi să vă dăruiască tuturor sănătate şi mîntuire, pace şi bucurie şi mult ajutor în săvîrşirea faptelor bune. Întru mulţi şi fericiţi ani! Cu aleasă preţuire şi binecuvîntare, Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române“.


                
     Da. E o diferenţă notabilă între copilaşi: cei de la Giuleşti în hăinuţe carbonizate, pe cînd prinţişorul poartă costum moroşenesc la sosire, cînd încă e păgîn, şi uniformă de mariner la plecare, după creştinare. Plus de asta, trusoul său este compus dintr-un smoking bătut cu pietre Swarovski, lenjerie intimă din mătase, un sfeşnic şi o linguriţă din aur şi argint, semnate „Cătălin Botezatu“, toate cu monograma casei princiare Paul Lambrino & Lia Triff.

Şi Înalt Preafericitului Daniel îi plac bijuurile, că numai mitra sa face pe puţin 30.000 de euro. E bătută cu rubine de Burma, smaralde de Nubia, safire de Caşmir, peruzele şi topaze din Persia, montate în aur alb şi galben. Mitrele sînt meşterite în nişte orfevrării de lux din Grecia.

PREAFERICITULE  - Lumea moare de foame si voi umblati cu rubine, smaralde si alte lucruri de astea fara valoare.?



Ei na CARCOTASILOR  --PUTEM SA MAI SPUNEM CEVA?


Eu cred ca daaaaa.........RUSINICA  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu