luni, 23 ianuarie 2012

HARTA GLOBALA A SPIONAJULUI


Dovezi clare ca oamenii sunt spionati permanent de catre guverne prin internet si telefoane mobile





HARTA GLOBALA A SPIONJULUI SI CEIA CE CONTIN ACELE DOSARE:



     Julian Assange se pare ca nu se lasa intimidat de acuzatiile de agresiune sexuala care i se aduc si de probabila apropriata extradare care l-ar facesa tacaasa cum sperau cei deranjati de dezvaluirile coordonate de el. 


Astfel,zilele acestea site-ul WIKILEAKS a adus dovezi de netagaduit ca cetatenii din foarte multe state ale lumii sunt urmariti si controlati in permanenta de catre firme specializate de spionaj angajate de guvernele acelor tari.

Click pe imagine pentru harta interactiva a spionajului mondial:



Ei dragii mei CARCOTASI(E) e totul clar.Nici macar in baie nu te mai poti  exprima :)))




Daca va placut dati si voi un LIKE :)))   V-AM PUPAT

2 comentarii:

  1. Cea mai jenantă situaţie prin care ai trecut

    Un prieten de-al meu a cunoscut o tipă. Frumuşică foc, micuţă de statură, ţâţe mari, cur beton, exact stilul lui de femeie. O vrăjeşte ăsta câteva zile, scos prin oraş, sucuri, uischeane, discoteci, până când într-o seară, tipa îşi ia inima în dinţi şi îl invită acasă la ea.

    Gata, omul dăduse jackpotul. Fericit de nu mai putea, ajunge la tipă acasă, cere voie să se ducă la baie să-şi pudreze năsucul (de fapt, voia să-şi spele brânzica adunată în lungile nopţi de singurătate) şi hai la fapte.

    O ia pe tipă, o sărută, mângâieri de-alea supărate, ce mai, totul ca la carte, mai ales că tipa şi dezbrăcată arăta la fel de bine. Preludiul ăsta a durat ceva, până a simţit omul că îi crapă organele reproductive şi ar mai vrea şi altceva. Aşa că o ia pe domnişoară şi încearcă să se insereze în interiorul dumneaei. Când, surpriză:

    - Nu te supăra, dar eu sunt virgină şi doresc să rămân neatinsă până în momentul căsătoriei. Mă păstrez pentru viitorul meu soţ.

    Clar, omului i-a căzut falca de jumătate de metru. Adică trecuse prin toate chestiile alea, i se umflaseră texticolele până la un nivel de taur comunal iar ea era virgină. Deja începuse să facă diferite calcule, de genul câţi ani se încasează pentru viol, homosexualitatea în închisori şi chiftele aruncate cu praştia.

    - Dar nu e problemă, practic sexul oral fără probleme, zise ea, scoţându-l din prăpastia în care îl azvârlise. Iiihaaaa!!!!!! Păi de ce nu spui aşa, fata tatii.
    Şi începe domnişoara să presteze la modul expert. Adică se vedea că ştie, cunoaşte şi vrea. Omul nostru trecea prin cele mai intense plăceri simţite în ultimul timp, cădea într-un abis al simţurilor, fiecare nerv din corpul său era excitat la maximum. Simţea nevoia să explodeze, să o umple cu sămânţa vieţii, să se reverse cum nu o mai făcuse niciodată în viaţa lui.

    Şi momentul veni. Cu o mişcare bruscă a mâinii, o apăsă de cap pe ea, dorind să termine cât mai în interiorul ei.

    Singura problemă de care nu ţinuse cont era mărimea. Fata era mică de statură, iar asta implică şi un cap mic. Iar el era un tip chiar dotat de mama natură.
    Aşa că. in momentul ejaculării, când îi forţa capul să intre cât mai adânc, fata s-a înecat. Nu s-ar fi întâmplat nimic, dacă ar fi reuşit să se smulgă din mâna lui. Dar din păcate, ea era mică. Şi nu a putut. Iar atunci, inecatul s-a transformat în vomă. Şi i-a vomitat în poală tot ce ingurgitase în ultimele ore, inclusiv produsul lui, destinat reproducerii.
    Iar exact în clipa în care ea a terminat de vomat, se aude o cheie în broască şi se deschide uşa de la intrare.

    Normal, reflexul e să îţi tragi pantalonii pe tine, dar cum să ţi-i tragi când eşti acoperit de vomă? Aşa că tipul a rămas împietrit pe canapea, în timp ce în casă a intrat un tip cât uşa, relativ colorat, cu o privire ucigaşă.

    Ce naiba să faci în situaţia asta? Îţi vine cel mult să inalţi gânduri pioase către cel de sus, sperând că vei muri repede, dacă este tatăl, soţul, amantul sau fratele tipei. Dragă, ţi-l prezint pe colegul meu de apartament, Hassan. Este student iranian la medicină.
    - Mei copii, zise Hassan, nu o să înţeleg niciodată perversităţi astea. Eu înţelege oral, eu înţelege anal, eu bărbat, place la mine. Dar ce excită la voi vomitat unul pe celălalt?

    Na, poate fi ceva mai jenant de atât?

    RăspundețiȘtergere